Flyttstädning

Kvalitet service och marknadens bästa garanti

Välkommen till Olssons Flyttstädning Östergötland!

Jag utför flyttstädning med kvalitet och med garanti. Du ska alltid få ett bra bemötande och förstklassig service och högklassig kvalitet. Alltid med miljövänliga städprodukter som är bra för vår miljö och skonsam mot ytor och material.

Jag erbjuder alltid en hög kvalitet med en väl tilltagen garanti enligt konsumenttjänstlagen på hela 10 dagar från städtillfället.

Marknadens bästa garanti. Allt för din trygghet som kund.

Tänk på att skicka förfrågan i tid under mars – december då fönsterputs säsongen är i full gång och jag kan behöva ha er förfrågan ca 1 månad innan för att planera in så att jag kan utföra er flyttstädning.

Då priserna baseras på storlek av objektet så skiljer sig dessa lite beroende på hur stort objekt du har. Priserna hittar du längre ner på sidan.

Vad får du för det priset. En hög kvalitet med en bra garanti tillsammans med marknadens bästa kundbemötande. Skicka din förfrågan här nedan.

Mina ledord är kvalitet service och ett bra kundbemötande. Du ska få förstklassig service med bra garantivillkor.
Med vänliga hälsningar Peter Olsson

Här kan du se och räkna ut vad just din flyttstädning kommer att kosta och skicka en prisförfrågan på din flyttstädning och fungerar tiden så bokar vi upp den. Alla priser är inkl moms och rutavdraget. Fönsterputs ingår självklart alltid i gällande priser förutom inglasade balkonger/altaner.

Varmt välkommen med din bokning

Flyttstädning upp till 50 m22000 kr minimipris
Flyttstädning 50-100 m235 kr per m2
Flyttstädning över 100 m230 kr per m2
Biarea per m215 kr per m2
Inglasad balkong350 kr st
Inglasad altan 400 kr st

Lägg till en rekommendation från någon som gillar dina tjänster. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

— Jane Doe